• četvrtak, 30. novembar 2023.
Donacija za bolje fudbalske terene u Sremskoj Mitrovici
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Donacija za bolje fudbalske terene u Sremskoj Mitrovici

9. novembar 2023. godine

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović uručio je na terenu Škole fudbala Sirmium opremu za održavanje terena za osam fudbalskih klubova sa teritorije Grada Sremska Mitrovica, donaciju krovne organizacije srpskog fudbala i Pokrajinskog sekretarijata za sport, u saradnji sa resornom Gradskom upravom.

Nove traktore za održavanje travnatih površina na stadionima dobili su fudbalski klubovi Radnički Sremska Mitrovica, LSK Laćarak, BSK Bešenovo, Sremac Jarak, Borac Radenković, Zmaj Noćaj, OFK Bosut i Sirmium Sremska Mitrovica.

-Ljudi koji rade na održavanju terena angažovani su stalno, nije to lak posao, a publika vidi samo kada je sve sređeno. Neko posveti svoje vreme tome, treba im odati priznanje i na ovakav način u vidu nove opreme, da mogu da rade kako treba. Prošao sam za prethodnih par godina mnogo terena širom Srbije, nemaju svi ovakve uslove. Fudbalski savez Srbije podržavaće uvek ovakve inicijative, zahvalan sam Pokrajinskoj vladi i Gradskoj upravi na pomoći da se ova oprema obezbedi za fudbalske klubove. Čim su bolji uslovi na terenima, tu je i više dece, svako ulaganje se vrati pre ili kasnije – istakao je Nedimović.

Potpredsednik FSS istakao je da je situacija što se tiče uslova na fudbalskim terenima u Sremu dobra i naprednija u odnosu na druge delove Vojvodine.

Predstavnici klubova zahvalni su na donaciji koja će im značajno olakšati održavanje travnate podloge, kako bi uslovi za igru bili na još boljem nivou.

*Tekst objavljen u okviru projekta “Sport za sve, u gradu i selu!” koji je sufinansiran sredstvima Grada Sremska Mitrovica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: