• subota, 20. april 2024.
Mitrovčanin osumnjičen za ubistvo starice
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Mitrovčanin osumnjičen za ubistvo starice

7. mart 2022. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Loznici, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, uhapsili su N. J. (1994) iz okoline Loznice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo i izazivanje opšte opasnosti.

On se tereti da je, 3. januara 2020. godine u Loznici, zajedno sa G. N. (1981) iz Sremske Mitrovice, došao u stan šezdesetpetogodišnje žene kojoj su, kako se sumnja, nakon kraće svađe, zadali više udaraca po glavi i telu, a potom je ugušili jastukom.

Zatim su, kako se sumnja, izazvali požar u stanu kako bi prikrili izvršenje krivičnog dela.

N. J. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Šapcu, dok će protiv G. N., koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog drugog krivičnog dela, biti podneta krivična prijava.

mup.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: