• nedelja, 3. decembar 2023.
Donacija kompanije „Lafarž“ Javnom komunalnom preduzeću „Beočin“
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Donacija kompanije „Lafarž“ Javnom komunalnom preduzeću „Beočin“

21. novembar 2023. godine

Zahvaljujući donaciji kompanije „Lafarž”, od juče je Javno komunalno preduzeće „Beočin“ bogatije za dva nova terenska vozila koja će značajno unaprediti uslove poslovanja i poboljšati mobilnost zaposlenih prilikom terenskog rada, hitnih intervencija i održavanja komunalne infrastrukture na teritoriji opštine Beočin.

Кljučevi dva vozila marke FIAT, modela „Doblo Combi max multijet“ koja su nabavljena u vrednosti od 47 hiljada evra, uručeni su direktoru JКP „Beočin“ Srđanu Stepanovu koji se tom prilikom zahvalio predstavnicima kompanije „Lafarž“ na podršci.

Događaju koji je upriličen u kompaniji „Lafarž“ u Beočinu prisustvovala je i predsednica opštine Beočin Biljana Janković.

-Veliku zahvalnost i ovom prilikom želim da uputim kompaniji Lafarž koja se još jednom pokazala kao pouzdan partner lokalne samouprave reševajući pitanja koja su od značaja za rad i bolje funkcionisanje naših javnih preduzeća. Podsetiću da smo početkom ove godine imali priliku da dobijemo veoma važnu donaciju za naše javno komunalno preduzeće kojem je uručen novi kamion za odvoženje smeća ali i donaciju od dve hiljade kanti za smeće koje su, kao korisnici komunalnih usluga, dobili naši građani. Sada su tu i dva nova terenska vozila koja će zaposlenima sigurno značiti. Nadam se da ćemo u duhu dobrih primera društvene odgovornosti nastaviti da razvijamo ideje i planove koji će biti korisni za naše građane i
lokalnu zajednicu – istakla je predsednica opštine Janković.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: