• četvrtak, 22. februar 2024.
Žene iz “Jane” deci poklonile trambolinu
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Žene iz “Jane” deci poklonile trambolinu

13. oktobar 2023. godine

U toku Dečje nedelje deca u Banoštoru su imala priliku da pogledaju pozorišnu predstavu, da budu izlagači na izložbi pod vedrim nebom, uživaju u čitanju poezije, da stignu i do svemira zamišljajući da su astronauti…

Ipak, najlepši poklon stigao im je od Udruženja žena “Jana” iz ovog sela. Naime, tradicija da članice Udruženja svake godine u Dečjoj nedelji najmlađima poklone nešto vredno, nastavljena je i sada, kada je deci na poklon kupljena trambolina.

A otkud baš ovakav poklon, objasnila nam je Dragica Krstić, predsednica “Jane”.

-Deca Predškolske ustanove na pitanje šta bi voleli da imaju u dvorištu su se izjasnila da im treba trambolina, pa polazeći od želje najmlađih, odlučile smo da sopstvenim sredstvima kupimo deci ovu interaktivnu spravu. Mi smo za poslednji dan Dečje nedelje najmlađima pripremili slatkiše i sokove. Taj dan smo proveli zajedno sa njima u dvorištu škole, koje je bilo ispunjeno smehom i grajom razigrane dece – rekla je Dragica Krstić, predsednica Udruženja žena “Jana” Banoštor.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: