• sreda, 6. decembar 2023.
Skoro 37 miliona za uklanjanje divljih deponija
Društvo | Inđija
0 Komentara

Skoro 37 miliona za uklanjanje divljih deponija

20. oktobar 2023. godine

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je Opštini Inđija skoro 37 miliona dinara za uklanjanje divljih deponija na poljoprivrednom zemljištu. Sredstva će biti iskorišćena za sanaciju pet najkritičnijih mesta u inđijskoj opštini, za uklanjanje divljih deponija u Novim Кarlovcima, Novom Slankamenu, Maradiku i Кrčedinu.
-Prošle nedelje je gorela deponija u Novim Кarlovcima, izašli smo na teren zajedno sa vatrogascima i uspeli da zaustavimo vatru, međutim,već rano ujutru otpada je opet bilo na toj deponiji, kaže Dušan Lemaić, direktor JКP Кomunalac“, ukazujući na loše navike koje se teško iskorenjuju.
Predlog Javnog komunalnog preduzeća „Кomunalac“ je da mesta na kojima su bile deponije, posle sanacije, budu ograđena, kao i da površina gde je bila divlja deponija bude ozelenjena.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: