• petak, 1. mart 2024.
Pijani vozači zadržani na trežnjenju
Društvo | Hronika | Šid | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Pijani vozači zadržani na trežnjenju

6. oktobar 2023. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača koji su pod dejstvom alkohola učinili prekršaj nasilnička vožnja i trojicu vozača koji su upravljali automobilima pod uticajem opojnih droga.

Policija u Šidu je zaustavila pedesetčetvorogodišnjeg vozača „golfa“, sa 2,52 promila alkohola u organizmu, a u Irigu takođe pedesetčetvorogodišnjaka koji je upravljao „golfom“ sa 2,47 promila alkohola.

Patrola u Šidu otkrila je dvadesettrogodišnjaka koji je vozio „hjundai“ pod dejstvom opijata i tridesettrogodišnjeg vozača „ pežoa“ koji je bio pozitivan na kanabis, dok je u Inđiji iz saobraćaja isključen dvadesetčetvorogodišnji vozač „bmv“ pod uticajem kokaina.

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: