• četvrtak, 25. april 2024.
Staropazovački poljoprivrednici poravnali 500 km atarskih puteva
Vesti
0 Komentara

Staropazovački poljoprivrednici poravnali 500 km atarskih puteva

9. mart 2022. godine

Već tradicionalno, 14. sezonu zaredom vredni poljoprivrednici ravnaju atarske puteve na teritoriji Stare Pazove. 

Iako vremenski uslovi još uvek ne dozvoljavaju  u potpunosti radove u polju, sunce je poljoprivrednike u subotu poslužilo te je završena početna faza – ravnanje atarskih puteva. Armija od 6 ekipa i oko 70 traktora u organizaciji udruženja poljoprivrednika Stara Pazova od ranog prepodneva „bacila“ se na posao te su tako za oko 4 sata poravnali neverovatnih 500 km. 

Traktoristi su ravnali u 4 smera gde se prostire staropazovački atar, prema Novoj Pazovi, Banovcima, Golubincima i Vojki.  

Nakon jesenjih radova ostala su ulegnuća, a sada po ravnim putevima poljoprivrednici traktorima ali i automobilima brže i lakše stižu do odredišta. Sa ovom praksom, kažu, nastaviće i u narednim godinama. 

Izvor/foto: rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: