• petak, 29. septembar 2023.
Srebro za Teodoru Vukasović
Sport
0 Komentara

Srebro za Teodoru Vukasović

15. septembar 2023. godine

Nakon letnje pauze i priprema koje su održane krajem avgusta, sa takmičenjem su krenuli stariji pioniri na turniru u organizaciji Džudo kluba “Tamiš” iz Pančeva, sa 66 klubova i preko 600 takmičara. U izuzetno jakoj konkurenciji takmičari Džudo kluba “Sirmijum” iz Sremske Mitrovice uspeli su da osvoje dve medalje.

Teodora Vukasović u kategoriji do 40 kilograma osvojila je drugo mesto i srebrnu medalju, dok je Aleksandra Кočić u kategoriji do 36 kilograma osvojila treće mesto i bronzanu medalju.

-Treba napomenuti da je Teodora sem minimalnog poraza u finalu ostale protivnice rešavala u samo par sekundi borbe. Čak je i u finalnoj borbi je bila dominantna, sem u jednom trenutku nepažnje kada je protivnica povela i uspela da sačuva tu minimalnu prednost – navode iz kluba.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: