• četvrtak, 21. septembar 2023.
Romskoj deci u Beočinu uručen školski pribor
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Romskoj deci u Beočinu uručen školski pribor

18. septembar 2023. godine

Protekle nedelje u Beočinu upriličena podela školskog pribora koji je Opština Beočin i ove godine obezbedila za 200 romske dece i učenika.

Operativnim planom za socijalnu inkluziju Roma pružena je podrška romskim učenicima od drugog do osmog razreda koji pohađaju dve osnovne škole na teritoriji opštine Beočin kao i svoj romskoj deci koja su polaznici pripremne grupe Predškolske ustanove „Ljuba Stanković“, dok je prvacima školski pribor uručen neposredno pred polazak u školu.

Podelu školskog pribora realizovali su koordinator za romska pitanja Ismet Ademovski, članica Mobilnog tima za socijalnu inkluziju Roma i članica Opštinskog veća Jasna Jandrić kao i pedagoški asistent Feruz Drmaku.

Događaju je prisustvovao i član opštinskog veća Mihajlo Božić koji se zahvalio svim članovima Mobilnog tima za inkluziju Roma na angažovanju i dobroj saradnji i poželeo deci uspeh tokom školske godine.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: