• ponedeljak, 25. septembar 2023.
“Radnički” i Tešović prekinuli saradnju
Sport
0 Komentara

“Radnički” i Tešović prekinuli saradnju

5. septembar 2023. godine

Darko Tešović od juče više nije šef stručnog štaba Fudbalskog kluba “Radnički” iz Sremske Mitrovice. Kako je potvrdio sportski direktor Mitrovčana, Dragan Despotović do rastanka sa Tešovićem došlo je usled lošijih rezultata koje je klub ostvario u dosadašnjem toku prvenstva.

– “Radnički” i Tešović su sporazumno prekinuli saradnju. U prvih  pet kola došli smo do samo tri boda, što je bio znak da je možda vreme za promenu u štručnom štabu. Darku želimo puno sreće u nastavku karijere i zahvaljujemo se na svemu što je učinio za klub. Podsetio bih da je sa njim na klupi “Radnički” prošle sezone ušao u plejof, na kraju doigravanja završili smo na petom mestu na tabeli, a to su velike stvari za nas – rekao je Despotović.

Pored Tešovića klub je napustio i prvi pomoćnik Dejan Grujić.

Novi šef stručnog štaba “Radnčkog”, biće promovisan u toku današnjeg dana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: