• subota, 30. septembar 2023.
Priredba i pokloni dobrodošlice za đake prvake u Beočinu
Hronika | Beočin
0 Komentara

Priredba i pokloni dobrodošlice za đake prvake u Beočinu

1. septembar 2023. godine

Početak školske godine u Beočinu najavljen je tradicionalnim prijemom đaka prvaka koji je juče održan u Osnovnoj školi “Jovan Grčić Milenko” i područnim odeljenjima u Rakovcu, Beočin selu i Čereviću.

Na svečanosti koja je održana u centralnoj školi u Beočinu, priredbu su za najmlađe đake pripremili učenici viših razreda, a prvake i njihove porodice srdačno su pozdravili direktor Osnovne škole škole “Jovan Grčić Milenko” Dragan Mitić kao i predsednica opštine Beočin Biljana Janković.

-Sa željom da podržimo naše najmlađe osnovce Opština Beočin je i ove godine pripremila školski pribor za prvake a za sve učenike od prvog do osmog razreda obezbeđeni su i besplatni kompleti udžbenika. Đacima prvacima, njihovim porodicama i prosvetnim radnicima, želim srećan početak školovanja a svoj deci da imaju radosno i bezbrižno detinjstvo koje će im biti ispunjeno druženjem, znanjem i najlepšim školskim danima – poručila je predsednica Janković.

Beočinska osnovna škola danas je primila 101 đaka prvaka a za sve njih koji su po prvi put seli u
školske klupe i zajedno sa svojim učiteljima započeli novu etapu svog detinjstva i obrazovanja, Opština Beočin pripremila je poklone dobrodošlice u vidu svezaka i školskog pribora dok je fondacija “Univereksport” omogućila poklon vaučere.

Prvake su obradovali i “Plazma paketići” koje je ove godine omogućilo Ministarstvo prosvete u saradnji sa kompanijom “Bambi”.

Foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: