• sreda, 29. novembar 2023.
Stari teren u novom ruhu
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Projekti | Sport | Vesti
0 Komentara

Stari teren u novom ruhu

26. septembar 2023. godine

Кompletna rekonstrukcija sportskog terena Osnovne škole “Dobrosav Radosavljević Narod” u Zasavici 1 završena je krajem avgusta meseca.

Radovi su obuhvatali postavljanje novih koševa i golova, kao i moderne podloge, pa tako pored toga što je lepši, novi teren sada je znatno bezbedniji, a osim đacima biće na raspolaganju i ostalim meštanima ovog mačvanskog sela.

Vrednost radova na rekonstrukciji terena iznosila je preko 5,8 miliona dinara, a u potpunosti su finansirani od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Podsećanja radi, u Zasavici 1 prošle godine završena je i rekonstrukcija objekta stare škole. Reč je o zgradi izgrađenoj 1919. godine, a koja je u potpunosti vraćena u funkciju i u njoj sada svakodnevno nastavu prati oko 20ak đaka.

D. Tufegdžić

*Tekst objavljen u okviru projekta “Sport za sve, u gradu i selu!” koji je sufinansiran sredstvima Grada Sremska Mitrovica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: