• ponedeljak, 25. septembar 2023.
Bronza za Anju Lukić na Evropskom prvenstvu
Sport
0 Komentara

Bronza za Anju Lukić na Evropskom prvenstvu

4. septembar 2023. godine

Аnja Lukić, takmičarka Savate boks kluba “Spartak SM” iz Sremske Mitrovice osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za seniore u savate boksu održanom prethodne nedelje u Hrvatskoj.

Na takmičenju je učestvovalo 15 zemalja i 87 takmičara, a Mitrovčanka je nastupila kao članica reprezentacije Srbije i to u kategoriji do 56 kilograma. Anja je posle grupne faze i tri teška meča u direktnom duelu sa domaćom borkinjom ostvarila pobedu koja joj je treće mesto. 

Reprezentacija Srbije je na ovom takmičenju sve ukupno osvojila 6 srebrnih medalja i 3 bronzane.

Treneri kluba Igor Šivoljicki i Bojan Gatarić ističu da su veoma zadovoljni rezultatom s obzirom da je ovo bio Anjin debi u reprezentaciji i na nekom većem takmičenju. Poznajući Anju, njenu upornost i posvećenost, kako ističu, veruju da će vec sledeće godine sa Svetskog prvenstva ona doneti još sjajnije odličje.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: