• sreda, 6. decembar 2023.
Zasijaće Ulica Marka Aurelija
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Zasijaće Ulica Marka Aurelija

22. avgust 2023. godine

Radovi na postavljanju javne rasvete u Ulici Marka Aurelija na trasi od kružnog toka Rumska Malta do kružnog toka kod naplatne rampe u Sremskoj Mitrovici, dugoj 2445 metara su završeni. Postavljena su 64 stuba visine 10 metara sa štedljivim, led svetiljkama.

Javna rasveta će biti u funkciji od srede, 23. avgusta čime ulazak u grad postaje osvetljen, samim tim lepši, a putovanje noću funkcionalnije i bezbednije.

Podsećanja radi, Grad Sremska Mitrovica završio i radove na postavljanju javne rasvete i na ulasku u Fruškogorsku ulicu, od Кuper Standarda do КP zavoda, koji je takođe bio dugogodišnja potreba.

Mitrovica je pre nekoliko godina bila među prvima u Srbiji koja je kompletno uvela led javnu rasvetu, do danas ukupno 11.180 led svetiljki, čime se već godinama štedi velika količina električne energije i smanjuje se emisija štetnih gasova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: