• četvrtak, 13. jun 2024.
Regresiranje troškova prevoza za učenike osnovnih i srednjih škola i studente
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Regresiranje troškova prevoza za učenike osnovnih i srednjih škola i studente

26. avgust 2023. godine

Opština Beočin obaveštava učenike osnovnih i srednjih škola i studente koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Beočin da se zahtevi za regresiranje troškova prevoza za školsku 2023/2024. godinu mogu preuzeti i popuniti u Uslužnom centru opštine Beočin (Dom kulture, Trg cara Lazara 1) svakog radnog dana od 7 do 14 časova.

Uz popunjen zahtev potrebno je priložiti potvrdu o redovnom upisu u školu ili fakultet, a studenti treba da prilože i fotokopiju lične karte i indeksa.

Za srednjoškolce i studente čiji roditelji ostvaruju pravo na dečiji dodatak ili mesečno novčano primanje po propisima socijalne zaštite potrebno je priložiti i važeće rešenje o pravu na dečiji dodatak i/ili važeće rešenje o ostvarenom pravu na mesečno novčano primanje (socijalna pomoć).

Rok za podnošenje zahteva nije ograničen.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: