• sreda, 4. oktobar 2023.
Ponovo radi bioskop na otvorenom
Društvo | Kultura | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Ponovo radi bioskop na otvorenom

22. avgust 2023. godine

Bioskop na otvorenom od sinoć je na Letnjoj sceni na Žitnom trgu. Sinoć je emitovan domaći film „Leto kada sam naučila da letim”, a u naredna dva dana projekcije počinju od 20 sati i 30 minuta.

Mitrovčani i svi gosti grada na Savi imali su priliku da uživaju u besplatnim projekcijama filmova, a taj trend se nastavlja još par dana.

Kako je rekao Dušan Drča, direktor Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica, na Gradskoj plaži publika je mogla da pogleda domaći film „Munje – opet” i holivudski hit „Antman”.

-Nažalost loše vreme je pokvarilo planove da se još po koja projekcija emituje na Gradskoj plaži, pa je bioskop preseljen u centar. Nastavljamo tamo gde smo stali na Gradskoj plaži, sad nastavljamo na Žitnom trgu, upravo ono što je Grad Sremska Mitrovica hteo i Turistička organizacija Grada sa idejom da svim Mitrovčanima upotpunimo sadržaje tokom leta – rekao je Dušan Drča i pozivao sve one koji vole film i bioskop na otvorenom da dođu u Sremsku Mitrovicu da posete znamenitosti i provedu jedan dan na Gradskoj plaži, a uveče da gledaju film.

Na repertoaru bioskopa na otvorenom na Žitnom trgu su još dva filma. U utorak, 22. avgusta na istom mestu prikazaće se veliki hit srpske filmografije, Kad porastem biću Kengur”.

U sredu, 23. avgusta, s početkom u 20:30 časova, biće prikazan Diznijev film „Luka”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: