• petak, 12. jul 2024.
Počinje Smotra amaterskih pozorišta Srema
Kultura | Vesti | Beočin
0 Komentara

Počinje Smotra amaterskih pozorišta Srema

19. april 2023. godine

I ovog proleća u organizaciji Centra za kulturu u Beočinu od 19. do 26. aprila biće održana 46. Smotra amaterskih pozorišta Srema koja će publici svojim programom predstaviti osam pozorišnih ostvarenja koja ove godine pored Beočina, dolaze iz Inđije, Rume, Stare Pazove, Sremske Mitrovice, Surduka i Pećinaca.

Večeras, 19. aprila, u 19,30 časova, večeri otvaranja festivala posetioci će moći da pogledaju predstavu Jordana Cvetanovića „Terapija“ koja je u režiji Sekule Petrovića i izvedbi glumačkog ansambla KUD „Brile“ iz Beočina već osvojila srca domaće publike.

U četvrtak, 20. aprila od 19,30 časova predstaviće se Kreativni centar „Artelje“ iz Inđije sa Šekspirovom „Ukroćenom goropadi“, u režiji Kristijana Markovića.

U petak, igraće „Udavače“, pozorišno ostvarenje nastalo po motivima „Ženskih razgovora“ Duška Radovića, čiju adaptaciju i režiju potpisuje Teodora Marčeta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: