• sreda, 27. septembar 2023.
Počela isplata sredstava za program “Naš đak prvak”
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Počela isplata sredstava za program “Naš đak prvak”

29. avgust 2023. godine

U ponedeljak, 28. avgusta počela je isplata novčanih sredstava za program “Naš đak prvak”, u iznosu od 6000 dinara za roditelje učenika prvih razreda osnovnih škola sa teritorije Grada Sremska Mitrovica, koji su se uspešno prijavili na ranije raspisan Javni poziv.

Isplate se vrše po Rešenju o utvrđivanju prava za dodelu budžetskih sredstava po javnom pozivu “Naš đak prvak”, koje se nalazi na sajtu Grada Sremska Mitrovica.

Za roditelje koji se nisu prijavili u prvom krugu biće organizovan drugi krug Javnog poziva, koji će trajati od 1. do 10. septembra, a prijave će se ponovo vršiti putem aplikacije “Naš đak prvak” na sajtu Grada Sremska Mitrovica ili u Uslužnom centru grada.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: