• nedelja, 5. februar 2023.
Zbog velikog interesovanja još jedno izvođenje predstave “Državni posao: Velika seoba arhivatora”
Društvo | Zabava | Hronika | Sremska Mitrovica | Kultura
0 Komentara

Zbog velikog interesovanja još jedno izvođenje predstave “Državni posao: Velika seoba arhivatora”

25. januar 2023. godine

Zbog izuzetnog interesovanja predstava “Državni posao: Velika seoba arhivatora” biće odigrana osim u subotu, 11. i u nedelju 12. februara na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici. |

U ovoj komediji posmatramo, publici poznate likove, Čvarkova, Torbicu i Boškića koji su silom prilika izmešteni iz svog prirodnog okruženja (kancelarije) u istureno odeljenje – magacin u malom mestu na Fruškoj gori. Naši junaci se zatiču u novoj nepoznatoj sredini, u magacinu u kom su prinuđeni i da žive, u kom nema uslova za boravak tri osobe, dok istovremeno ne mogu da izbegnu svoje radne obaveze, jer su primorani da rade ne bi li dobili dozvolu da se vrate u „rodnu kancelariju”. Situaciju dodatno komplikuje menjanje odnosa među likovima, ulaženjem u nove sukobe oko toga ko je prvi došao u novo okruženje i ko samim tim ostvaruje veća prava u borbi za elementarne egzistencijalne uslove kao što su krov nad glavom, postelja, hrana, grejanje, higijena, kretanje itd.

Glumačku ekipu i pisce scenarija čine Dejan Ćirjaković, Dimitrije Banjac, i Nikola Škorić. Reditelj predstave je Petar Jovanović.

NAPOMENA: Ulaznice za predstavu “Državni posao: velika seoba arhivatora” su u prodaji na biletarnici Pozorišta “Dobrica Milutinović” od srede, 25. januara 2023. Rezervacije ulaznica se ne primaju.

Cena ulaznice: 1300 dinara.
Informacije na broj telefona: 022/615-115.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: