• subota, 30. septembar 2023.
Koncert Nemanje Stevanovića u Šimanovcima 20. avgusta
Društvo | Zabava | Hronika | Pećinci
0 Komentara

Koncert Nemanje Stevanovića u Šimanovcima 20. avgusta

10. avgust 2023. godine

Pećinačko kulturno leto, koje organizuje Kulturni centar „Pećinci“ pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave, nastavlja se u nedelju 20. avgusta kada će na letnjoj sceni u parku u Šimanovcima od 20.30 časova biti održan koncert domaće muzike u okviru kojeg će nastupiti Nemanja Stevanović sa bendom.

Program Pećinačkog kulturnog leta u Šimanovcima usklađen je sa manifestacijom “Dani Šimanovca”, koja se svake godine održava povodom seoske slave u ovom naselju.

Ovogodišnja manifestacija se održava u tri najveća naselja pećinačke opštine: u Pećincima, Šimanovcima i Kupinovu i traje od 30. jula do 8. septembra, a podršku pri realizaciji Pećinačkog kulturnog leta pružili su Mesne zajednice u Pećincima, Šimanovcima i Kupinovu, Turistička organizacija opštine Pećinci, Narodna biblioteka u Pećincima, obrazovne ustanove u Pećincima, Lovačko društvo „Pećinci“, udruženja žena i kulturno-umetnička društva sa teritorije opštine Pećinci.

Izvor/foto: pecinci.org

  

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: