• utorak, 3. oktobar 2023.
Ambasador SAD, Kristofer Hil, u poseti Sremskoj Mitrovici
Ekonomija | Politika | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Ambasador SAD, Kristofer Hil, u poseti Sremskoj Mitrovici

17. avgust 2023. godine

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država, Kristofer Hil, boravio je danas u radnoj poseti Sremskoj Mitrovici.

Fokus posete američkog ambasadora bio je na ekonomskoj saradnji SAD i Srbije. S tim u vezi, on je obišao tri američke kompanije koje posluju u najvećem sremskom gradu.

Nakon obilaska, ambasador Hil je posetio i Gradsku kuću u Sremskoj Mitrovici, gde je prisustvovao sastanku sa gradonačelnicom Svetlanom Milovanović i predstavnicima lokalne samouprave, na kom je bilo reči o mogućnostima dalje ekonomske saradnje sa američkim kompanijama.

Na kraju posete Sremskoj Mitrovici, ambasador je obišao Turistički info centar, upoznao se sa znamenitostima grada, te posetio Carsku palatu, u kojoj su prezentovani mozaici u čijoj rekonstrukciji i konzerviranju je američka ambasada u Srbiji svojevremeno učestvovala sa značajnim sredstvima od 73.000 dolara.

Opširnije sledeće Srede, u štampanom izdanju Sremskih novina.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: