• četvrtak, 21. septembar 2023.
Кamagra skrivena u kabini kamiona
Društvo | Hronika | Šid | Vesti
0 Komentara

Кamagra skrivena u kabini kamiona

2. avgust 2023. godine

Carinici su 31. jula 2023. godine na graničnom prelazu Šid, u saradnji sa policijom, zaplenili 3.500 kesica preparata za potenciju ”Кamagra”, koje su bile sakrivene u kabini jednog kamiona u tranzitu.

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu na izlazu iz zemlje pristigao kamion strane registracije, koji je prevozio autodelove i drugu robu iz Bugarske ka Španiji.

Iako je 58-godišnji vozač negirao da pored robe koju prevozi ima još nešto da prijavi za carinjenje, carinici su se ipak odlučili za detaljan pregled.

Tokom kontrole koja je usledila, na ležaju u kabini kamiona pronađene su dve velike kartonske kutije prekrivene garderobom vozača, u kojima se nalazilo 500 pakovanja sa ukupno 3.500 kesica od po 5 mg sredstva za potenciju ”Кamagra”.

Кako je reč o stranom državljaninu sud je u hitnom postupku doneo odluku o oduzimanju krijumčarene robe, a vozač je i novčano kažnjen zbog učinjenog prekršaja.

Izvor/foto: carina.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: