• nedelja, 3. decembar 2023.
Večeras svi na “Terapiju”
Kultura | Vesti | Beočin
0 Komentara

Večeras svi na “Terapiju”

11. jul 2023. godine

U okviru beočinske letnje manifestacije „BEOLETO“ večeras će u Beočin selu u 20,30 časova u prostorijama Šumske zajednice biti izvedena predstava „Terapija“.

Reč je o originalnoj i jedinstvenoj predstavi čiju režiju potpisuje Sekula Petrović, koja će publiku provesti kroz nezaboravno iskustvo, prepuno emocija.

Uz dramatične scene i izvrsno izvođenje beočinskih glumaca amaterskog pozorišta KUD „Brile“, ova predstava će publici pružiti nezaboravno pozorišno iskustvo koje će se dugo pamtiti.

U predstavi igraju: Duško Tešanović, Biljana Petrić, Ratka Dulić, VidaĐurić, Mihajlo Nikšić, Borka Đurđević, Miloje Knežević, Dragan Jovičić Srba, Dejan Ucman i Mihajlo Dulić.

Premijerno izvođenje „Terapije“ bilo je 17. februara u Beočinu, a na 46. Smotri amaterskih pozorišta Srema, održanoj u aprilu u Beočinu, predstva se plasirala na Festival tradicionalnih pozorišnih formi, dok su nagrade dobili glumci Ratka Dulić, Dejan Ucman i Miloje Knežević.

Ulaz je besplatan.

Organizator događaja je Centar za kulturu, sport i turizam a pokrovitelj manifestacije je Opština Beočin.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: