• sreda, 29. novembar 2023.
U šidskoj opštini sanira se šteta od nevremena
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

U šidskoj opštini sanira se šteta od nevremena

20. jul 2023. godine

Štab za vanredne situacije opštine Šid zasedao je sinoć, odmah po okončanju prvog talasa strašnog nevremena koje je juče u poslepodnevnim časovima zahvatilo čitav Srem i šidsku opštinu, te su sve nadležne institucije aktivirane i stavljene u stanje najveće pripravnosti.

Ekipe javnih komunalnih preduzeća “Standard” i “Vodovod”, Hitne pomoći, EPS-a, MUP-a, ekipe Vatrogasno spasilačkog odeljenja Šid, privrednici koji raspolažu neophodnom mehanizacijom – Nikolić, Gospojević, Georgijević, Savatović, Nonković, dobrovoljna vatrogasna društva, kao i građani koji se javljaju kako bi ukazali pomoć, od sinoć su na terenu i intenzivno se radi na obezbeđivanju prohodnosti puteva i saniranju nastale štete, širom opštine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: