• petak, 29. septembar 2023.
Stigli agregati do Suseka i Kruševlja-uspostavljeno vodosnabdevanje
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Stigli agregati do Suseka i Kruševlja-uspostavljeno vodosnabdevanje

25. jul 2023. godine

Meštani Suseka i vikend naselja Kruševlje kod Banoštora, juče su snabdeveni sa dva agregata kojima je uspostavljeno vodosnabdevanje ovih, trenutno najugroženijih, delova opštine Beočin.

Od prvog olujnog udara u sredu, koji je prouzrokovao ozbiljne kvarove na dalekovodima, pojedini delovi Suseka i vikend zona Kruševlje ostali su bez struje i vode, a ekipe „Elektrodistribucije” još uvek rade na sanaciji ogromne štete koje je nevreme izazvalo, kao i svim neophodnim popravkama.

Uspostavljanjem vodosnabdevanja u ovim krajevima, svi delovi teritorije opštine Beočin ponovo imaju vodu.

Imajući u vidu da je sanacija struje apsolutni prioritet, jer od nje zavisi i snabdevanje vodom, Opština Beočin je agregate obezbedila u saradnji sa Pokrajinom koja u ovom trenutku pomaže i novosadskoj opštini, Kovilju, Gajdobri, Čelarevu koje su takođe danima bez struje.

-Od početka smo na vezi sa Pokrajinom i zahvalni smo na podršci jer znamo da je ovih agregata malo i da su sve moguće rezerve, kako nacionalne tako i pokrajinske upotrebljene shodno procenama „Elektrodistribucije”. Važno je da, u datim okolnostima, zajedno činimo sve što možemo a našim sugrađanima se posebno zahvaljujem na strpljenju jer je u ovim danima izuzetno teško. Svi se nadamo dobrim vestima iz „Elektrodistribucije”, ekipe su danonoćno na terenu i čine sve što mogu da ponovo uspostave dovod električne energije – rekla je predsednica opštine Beočin Biljana Janković tokom jučerašnjeg obilaska terena.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: