• petak, 12. jul 2024.
Preponsko jahanje ponovo u Mitrovici
Društvo | Zabava | Hronika | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Preponsko jahanje ponovo u Mitrovici

10. jul 2023. godine

Na hipodromu u Sremskoj Mitrovici održano je takmičenje u preponskom jahanju konja, olimpijskoj diciplini koja se održava u ringu punom prepona gde jahač treba da ih preskoči predviđenim redom, uz disciplinu svog konja, bez rušenja prepona.

Nakon 37 godina ovo takmičenje održalo se u našem gradu, na radost ljubitelja konjičkog sporta, u organizaciji Saveza za konjički sport Srbije i Кonjičkog kluba „Srem“.

Održene su tri utakmice u savlađivanju prepona, a najuspešniji u finalnoj Gran pri utakmici “Pehar Grada Sremska Mitrovica” bio je Saša Milić iz КК „Aleksa Dundić“ sa grlom Havana De Prahy.

U ime Grada, pehar i medalje pobedniku Gran pri trke uručio je Petar Samardžić, zamenik gradonačelnice.
Ovom prilikom organizovane su radionice za najmlađe, “adrenalin park”, kao i vožnja mini fijakerom i jahanje poni konjića, a kompletan program dodatno su ulepšali mitrovački КК „Srem“ i КК „Mirela“ iz Belegiša koji su se predstavili u dresurnom jahanju jednopregom, dvopregrom i četvoropregom.

Na ovom događaju prisustvovao je i Rajko Dokić, nekadašnji predsednik SКSS, pobednik Gran pri trke u Sremskoj Mitrovici pre 37 godina.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: