• ponedeljak, 25. septembar 2023.
Mirjana Dasović na Prvenstvu Evrope u Finskoj
Sport
0 Komentara

Mirjana Dasović na Prvenstvu Evrope u Finskoj

8. jul 2023. godine

Od 13. do 16. Jula u gradu Espo, pored Helsinkija, u Finskoj, održaće se Prvenstvo Evrope za mlađe seniore i seniorke (U23). Atletičarka “Sirmiuma”, Mirjana Dasović, učenica trenera Slobodana Macanovića, ispunila je normu u disciplini bacanja kugle hicem od 14.54m i reprezentovaće našu zemlju na pomenutom takmičenju.

-Zaista velika čast i zadovoljstvo nam je što će naš klub imati predstavnika na ovako velikom i značajnom takmičenju. Delegaciju naše zemlje čini 11 atletičara među kojima se našla i Mina. Ovo je nakon svih ogromnih uspeha koje je ostvarila naša najuspešnije atletičarka, a sada trener u klubu, Dragana Tomašević, sledeći po veličini uspeh u klupskoj istoriji koja datira još od 1996. godine – konstatuje trener Slobodan Macanović.

Trener “Sirmiuma” dodaje da su ambicije bile da se pre svega Mina plasira na ovo takmičenje. S obzirom da je u tome uspela, želi da uživa u svakom momentu svog nastupa.

-Ponosni smo što se izborila da se nađe među najboljim kuglašicama Evrope do 23 godine. Ukoliko bi bacila lični rekord ili se plasirala u finale, to bi bio idealni scenario za nju, savez, naš klub i grad – ističe trener Macanović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: