• sreda, 29. novembar 2023.
Isti cilj i naredne sezone
Sport
0 Komentara

Isti cilj i naredne sezone

14. jul 2023. godine

Četvrto mesto na tabeli Međuopštinske lige Srem – Zapad zauzela je na kraju sezone ekipa Fudbalskog kluba “Zeka Buljubaša” iz Ravnja. Ovim plasmanom, priznaju Ravnjanci, nisu zadovoljni, jer je cilj koji su pred sebe postavili na početku prvenstva bio plasman u viši rang, ali na njihovu veliku nažalost nisu uspeli da ga ostvare.

-Uvek nam je jesenji deo prvenstva manje uspešan od prolećnog, što je i sada bio slučaj i to nas je sigurno koštalo bolje pozicije na tabeli. Sve ukupno osvojili smo 52 boda, što nas je stavilo iza laćaračkog “LSК”-a, zatim “Graničara” iz Adaševac i “Obilića” iz Кukujevaca. U prvom delu prvenstva došli smo do 22 boda, dok smo u drugom delu bili značajno bolji i na saldo dopisali još 30, ali to nije bilo dovoljno za neki bolji plasman – kaže šef struke “Zeke” Radmilo Budečević.

On navodi da su očekivanja bila veća, ali da se ekipa morala zadovoljiti četvrtim mestom.

-Mišljenja sam da ova ekipa može više i da je zaslužila više. Završili smo sezonu ispod naših očekivanja, ali nadam se da ćemo već naredne sezone popraviti utisak, jer naš cilj se ne menja, a to je plasman u Sremsku ligu – dodaje šef.

Budečević napominje da neće biti velikih promena u igračkom kadru.

-Za sada ono što je sigurno jeste da ćemo zadržati okosnicu tima, a pokušaćemo da dovedemo u klub dva takozvana bonus igrača i jednog polušpica. Pristupićemo pripremama ozbiljno i nadati ispunjenju starog – novog cilja – poručuje Ravnjanac.

D. Tufegdžić

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: