• utorak, 28. novembar 2023.
Bogat program za Petrovdan
Društvo | Zabava | Hronika | Pećinci
0 Komentara

Bogat program za Petrovdan

8. jul 2023. godine

Savet mesne zajednice Donji Tovarnik organizuje bogat program povodom seoske slave Petrovdana koji započinje u nedelju, 9. jula.

Ljubitelji šaha otvaraju program turnirom u 10.00 časova, a u večernjim satima organizovan je noćni turnir u malom fudbalu. U parku u centru naselja ljubitelji gastronomije okupiće se na drugoj Kotlićijadi. Kako najavljuju iz Saveta MZ, za svakog učesnika je obezbeđeno meso i luk, a najuspešnijima biće uručeni pehari.

U ponedeljak, 10. jula, u 18.00 časova, biće odigrana Memorijalna fudbalska utakmica FK Sloboda – Luki komerc, u znak sećanja na Predraga Aleksića – Regija igrača FK “Sloboda” i radnika Luki komerca, nastradalog 2011. godine.

Za utorak, 11. jul, u 11.00 časova, zakazano je polaganje venca na spomen obeležje žrtvama fašizma u centru naselja, a odmah nakon toga nastupiće Folklorni ansambl “Izvor Donji Tovarnik”. Tačno u podne za decu i odrasle organizovana je vožnja fijakerima ulicama Tovarnika.

Na Petrovdan, 12. jula, u 9.00 časova biće održana sveta arhijerejska liturgija u hramu Svetih apostola Petra i Pavla.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: