• utorak, 3. oktobar 2023.
Deo Biciklističke trke kroz Srbiju i u Vrdniku
Sport | Vesti | Irig | Vrdnik
0 Komentara

Deo Biciklističke trke kroz Srbiju i u Vrdniku

31. jul 2023. godine

Deo velike Biciklističke trke kroz Srbiju u septembru će se održati i u iriškoj opštini, a partner će biti i Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Termal”. 14.septembra će se voziti trka od Požarevca do Vrdnika i tim povodom u Irigu su boravili direktor Biciklističke trke kroz Srbiju, Dragan Gojić, Dragan Kosovac, direktor Banje “Termal”, Ivan Arpaš, direktor manifestacije “Tour de Fruška” i predstavnici Biciklističkog saveza Srbije. Osim sastanka u Opštini Irig, organizovan je i susret u Banji “Termal”, gde su obavljeni dogovori u vezi sa organizacijom trke koja je nacionalni i sportski i turistički brend.

-Opština Irig je tu da u skladu sa svojim strateškim opredeljenjem podrži sve manifestacije koje promovišu naš kraj, na prvom mestu turizam, rekao je predsednik Opštine Irig, Tihomir Stojaković

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: