• utorak, 3. oktobar 2023.
Poklon koncerti za Beočince
Kultura | Vesti | Beočin
0 Komentara

Poklon koncerti za Beočince

7. jun 2023. godine

Centar za kulturu, sport i turizam opštine Beočin, pod pokroviteljstvom opštine Beočin, poziva sugrađane da u nedelju, 11. juna sa početkom u 19 časova prisustvuju bogatom kulturno-umetničkom programu koji su za beočinsku publiku zajednički pripremili AKUDUNS „Sonja Marinković” iz Novog Sada i AKUD „Mirče Acev” iz Skoplja (Severna Makedonija).

Koncertni program pod nazivom „Sonja i prijatelji“ u izvođenju pomenutih poznatih akademskih ansambala iz Srbije i Makedonije ponudiće publici jedinstven umetnički doživljaj u izvođenju ukupno osam koreografskih prikaza sa atraktivnim instrumentalnim blokovima i solističkim numerama.

Program „Sonja i prijatelji“ nasatao je kao rezultat dugogodišnje uspešne saradnje i negovanja prijateljstva koje traje više od pola veka između dva poznata Društva i kao takav predstavlja biser folklorne tradicije.

Ulaz na koncert je slobodan.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: