• petak, 14. jun 2024.
Prinosi iznad proseka, kvalitet odličan
Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Prinosi iznad proseka, kvalitet odličan

14. jul 2013. godine

Krčedin-Pokrajinska delegacija na čelu sa predsednikom Vlade AP Vojvodine dr Bojanom Pajtićem ,pokrajinskim sekretarom za poljoprivredu,vodoprivredu i šumarstvo Goranom Ječićem i predsednikom opštine Inđija Petrom Filipovićem obišla je prošle nedelje sremsko selo Krčedin kako bi se uverili da su žetveni radovi prošli bez većih problema i posetili poljoprivredno gazdinstvo porodice Tuvedžić. Tom prilikom prvi čovek Vlade Vojvodine je istakao da je Pokrajina proteklih godinu dana smanjila administraciju za više od deset odsto i na taj način sredstva usmerila u poljoprivredu. Pajtić je naglasio da je kroz rebalans opredeljeno 375 miliona dinara,koja su usmerena ka poljoprivredi.

-Poljoprivreda je naša najizdašnija izvozna grana privrede i izvozna šansa jer od poljoprivrede živi oko dva miliona građana Srbije- istakao je pokrajinski premijer .

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: