• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Gibanicijada u Ašanji 15. i 16. jula
Društvo | Zabava | Hronika | Pećinci
0 Komentara

Gibanicijada u Ašanji 15. i 16. jula

16. jun 2023. godine

Trinaesta po redu Gibanicijada u Ašanji, koja je odložena zbog lošeg vremena, biće održana 15. i 16. jula, a posetioce očekuje bogat kulturno-umetnički program i, već tradicionalno, uživanje u jednom od najpopularnijih srpskih kulinarskih specijaliteta – gibanici.

I ove godine organizator je Turistička organizacija opštine Pećinci u saradnji sa Mesnom zajednicom Ašanja i Udruženjem žena “Lepota Ašanje”, a uz podršku Kulturnog centra Pećinci, dok je pokrovitelj manifestacije već tradicionalno pećinačka lokalna samouprava.

Centralna manifestacija je u nedelju, 16. jula, od 15.00 časova, kada će na štandovima udruženja žena i proizvođača testenina biti izložene najbolje sremske i srpske gibanice, koje će posetioci moći i da probaju, a konačnu odluku o najboljoj gibanici doneće stručni žiri.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: