• petak, 12. jul 2024.
U hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beočinu služen parastos za nastradale
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

U hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beočinu služen parastos za nastradale

6. maj 2023. godine

Juče je u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beočinu održan pomen za učenike i radnika obezbeđenja, koji su tragično izgubili živote u pucnjavi u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu.

Službu su vršili sveštenici Veljko Grubač i Miloš Marijanac a počast svojim stradalim vršnjacima odala su i deca Osnovne škole “Jovan Grčić Milenko” koja su se mirno i u tišini nakon nastave, sa direktorom škole Draganom Mitićem i svojim nastavnicima uputila ka hramu.

Službi je zajedno sa građanima prisustvovala i predsednica opštine Beočin Biljana Janković sa saradnicima.

U našoj zemlji je usled ovog nemilog događaja proglašena trodnevna žalost koja je na snazi od 5. do 7. maja, te su svi programi u ustanovama kulture otkazani, a sportske manifestacije prilagođene održavanju u skladu sa preporukama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: