• petak, 12. jul 2024.
Šest “Željinih” karatista na Balkanskom prvenstvu
Sport | Inđija
0 Komentara

Šest “Željinih” karatista na Balkanskom prvenstvu

25. maj 2023. godine

Karatisti inđijskog Železničara pozvani su da nastupe za reprezentaciju Srbije na Balkanskom prvenstvu za nade i pionire koje će se održati od 26. do 28. maja u Baru, Crna Gora, gde će nastupiti reprezentativci Srbije, Turske, Grčke, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Severne Makedonije, Bugarske, Rumunije, Kipra i Albanije.

Državni prvaci u borbama i nosioci zlatnih medalja sa velikih karate takmičenja uspeli su da se nametnu selektoru Slobodanu Biteviću i budu izabrani u reprezentaciju Srbije.

Šampion Balkana u borbama Jovan Popović brani titulu dok će Aleksa Marković, Elena Ćakić, Luka Žarković, Aleksandar Pajić i Marko Lavrek pokušati da osvoje jedno od odličija u žestokoj konkurenciji oko dve hiljade takmičara Balkana.

Trener reprezentacije Srbije Nikola Mandić vodiće na ovom prestižnom prvenstvu sve srpske borce.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: