• subota, 20. april 2024.
Sastanak o merama bezbednosti u beočinskim školama
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Sastanak o merama bezbednosti u beočinskim školama

9. maj 2023. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković i načelnik Policijske stanice Beočin Zoran Kuzmanov održali su sastanak sa direktorima osnovnih škola i ostalim nadležnim službama povodom analize aktuelne situacije i preduzetih mera bezbednosti u beočinskim školama.

Sastanku su prisustvovali direktor Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ u Beočinu Dragan Mitić, direktorka Osnovne škole „Jovan Popović“ u Suseku Tatjana Krstić, vodnik I klase Vatrogasne brigade u Beočinu Marko Kukuruzović, direktorka Doma zdravlja „Dr Dušan Savić Doda“ Vera Radosavljević kao i pomoćnik predsednice opštine Beočin Goran Pekez.

Na sastanku su razmenjene informacije od značaja i predstavljene su sprovedene aktivnosti MUP-a u proteklim danima kao i mere koje su na snazi od ponedeljka u cilju prevencije nasilja i zaštite učenika i radnika u školama na teritoriji opštine Beočin.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: