• ponedeljak, 22. jul 2024.
Premijere dve pozorišne predstave u pećinačkom Kulturnom centru
Kultura | Pećinci
0 Komentara

Premijere dve pozorišne predstave u pećinačkom Kulturnom centru

18. maj 2023. godine

Ljubitelji pozorišta u opštini Pećinci biće u prilici da tokom obeležavanja Dana opštine Pećinci pogledaju dve pozorišne predstave rađene u produkciji pećinačkog Kulturnog centra pod pokroviteljstvom Opštine Pećinci koje su na takmičarskim festivalima osvojili ukupno 12 nagrada.

Predstava za decu „Devojčice koje ne vole granice“ rađene po motivima romana „Ja sam Akiko“ Stefana Tićmija, u dramatizaciji Vanje Šević i režiji Slobodana Stankovića, biće izvedena u utorak 23. maja u sali Kulturnog centra s početkom u 19 časova.

Predstava za odrasle „Jelena – žena koje nema“ rađena po tekstu „Opet pakujemo majmune“ Milice Piletić, u režiji Slobodana Stankovića, biće premijerno izvedena u četvrtak 25. maja u sali Kulturnog centra s početkom u 20 časova.

Ulaz na obe predstave je slobodan.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: