• sreda, 17. jul 2024.
Predškolci posetili Opštinu
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Predškolci posetili Opštinu

12. maj 2023. godine

Opština Beočin juče je ugostila najmlađe sugrađane, decu iz Predškolske ustanove „Ljuba Stanković“ koja su lokalnu samoupravu zajedno sa svojim vaspitačicama Dušicom Dimšić i Ljubicom Dimšić posetila u okviru aktivnosti na projektu „Porodica je kad te neko voli“.

Predškolci su obišli radna mesta roditelja svojih drugara koji su zaposleni u Opštinskoj upravi Beočin i imali priliku da čuju nešto više o njihovim zanimanjima, kao i da se upoznaju o načinu rada i funkcionisanja Opštine Beočin.

U okviru posete za njih je upriličen i prijem u kabinetu predsednice opštine Beočin Biljane Janković sa kojom su razgovarali o različitim temama i njenim svakodnevnim obavezama i aktivnostima.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: