• sreda, 28. februar 2024.
Saobraćajna policija otkrila više drogiranih i pijanih vozača na sremskim putevima
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Saobraćajna policija otkrila više drogiranih i pijanih vozača na sremskim putevima

13. april 2023. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su četvoricu vozača koji su vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci, jednog koji je pod dejstvom alkohola učinio prekršaj nasilnička vožnja i dvojicu bez vozačke dozvole.

Policija u Novoj Pazovi zatekla je dvadesetpetogodišnjaka koji je vozio „polo“ pod uticajem amfetamina, opijata i metamfetamina, a u Starim Banovcima tridesetpetogodišnjeg vozača „renoa“ koji je bio pozitivan na amfetamin i ketamin. U Inđiji je zaustavljen dvadesetosmogodišnji vozač „golfa“ pod uticajem kanabisa, a u Šidu tridesetčetvorogodišnjak koji je upravljao „fijatom“ pod dejstvom kanabisa i amfetamina.

Takođe u Inđiji, zatečen je dvadesetšestogodišnjak koji je vozio „pežo“ sa 2,03 promila alkohola u organizmu.

Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija je na području Sremske Mitrovice otkrila dvadesettrogodišnjaka koji je vozio neregistrovani “fijat“ bez vozačke dozvole i sa 0,80 promila alkohola u organizmu. Prekršajni sudija kaznio ga je novčanom kaznom od 119.000 dinara.

Takođe u Sremskoj Mitrovici zaustavljen je pedesetdevetogodišnjak koji je upravljao „opelom“ za vreme izrečene zabrane upravljanja. Njamu je izrečena zatvorska kazna u trajanju od 30 dana, osam meseci zabrane upravljanja vozilom i 14 kaznenih poena.


Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: