• četvrtak, 30. novembar 2023.
Pre polaska na put u inostranstvo, proverite stanje na graničnim prelazima
Društvo | Vesti
0 Komentara

Pre polaska na put u inostranstvo, proverite stanje na graničnim prelazima

28. april 2023. godine

„Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava granične policije, povodom predstojećih prvomajskih praznika, tokom kojih se očekuje povećan priliv naših i stranih građana na graničnim prelazima, poziva sve da pre polaska na put provere stanje na graničnim prelazima“, izjavio je danas Borko Sparić iz Uprave granične policije.

„O trenutnom stanju na graničnim prelazima građani se mogu upoznati na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i Auto-moto saveza Srbije“, kazao je Sparić.

Кako bi se izbeglo stvaranje gužvi i dugo čekanje na graničnim prelazima, on je apelovao na građane da koriste i alternativne granične prelaze – Horgoš 2, Đala, Rabe, Bački Breg, Rastina, Bajmok i Bački Vinogradi.

„Radno vreme Graničnog prelaza Bački Vinogradi – Ašothalom od subote 29. aprila do utorka 2. maja biće produženo, tako da će prelaz raditi od 7 do 22 časa“, precizirao je Sparić.

Pre polaska na put, kako je ukazao, neophodno je da građani provere rok važenja pasoša, a ako putuju svojim automobilom i rok važnosti saobraćajne i vozačke dozvole, kao i da li je registraciona nalepnica važeća u vreme putovanja.

mup.gov.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: