• subota, 9. decembar 2023.
Pokrajinski sekretar za privredu i turizam obišao radove na uređenju Borkovca
Društvo | Hronika | Ruma | Vesti
0 Komentara

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam obišao radove na uređenju Borkovca

10. april 2023. godine

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Nenad Ivanišević zajedno sa predsednicom Opštine Ruma Aleksandrom Ćirić obišao je danas radove na uređenju jezera Borkovac u Rumi.

Sekretar je tom prilikom pohvalio dosadašnju eealzaciju radova istakavši da je ovo primer kako se stvara nov turistički proizvod neophodan nakon izgradnje Fruškogorskog tunela. Ivanišević je kratko dodao da će Opština Ruma i u narednom preiodu imati podršku sekretarijata u realizaciji ovakvih i sličnih projekata.

Predsednica Ćirić se zahvalila sekretaru na dosadašnjoj uspešnoj saradnji uz napomenu da će se plod iste videti već u bliskoj budućnosti kada će Rumljani imati priliku da vreme provode na uređenoj plaži borkovačkog jezera.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: