• subota, 20. april 2024.
Novih 17 medalja za mlade atletičare “Sirmiuma”
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Novih 17 medalja za mlade atletičare “Sirmiuma”

25. april 2023. godine

Na tradicionalnom “Mitingu prijateljstva” u Sremskoj Mitrovici koji je organizovao Bojan Komlenić najmlađi atletičari “Sirmiuma” su ostvarili zapažene rezultate.

Relja Miletić je osvojio dva zlata u trkama na 60m i 200m, Stefan Đonić zlato na 100m prepone. Nađa Vuković se zlatom na 60m sa ličnim rekordom 9,08s i srebrom na 200m, 31,12s. Ognjen Tubić osvojio je dva srebra, u skoku u dalj i vorteksu 44,72m lični rekord. Dejan Mojsin takođe osvojio je srebrnu medalju u vorteksu sa ličnim rekordom 55,76m. Medalju istog sjaja osvojio je Vuk Ilić na 200m i bronzu u skoku u dalj.

Bronzane medalje osvojili su Dunja Josimović 200m, Maša Ilić u skoku u dalj, Dejana Turčan 80m prepone, Uroš Petrović u bacanje vorteksa, Teodora Laketić u bacanju vorteksa i Lazar Lazičić Lazar u kugli, a to su njihove prve medalje u “Sirmiumu”. Lara Džever koja je ove godine sve bolja, bila je treća u skoku u dalj. Četvrta mesta zauzeli su Andrea Maričić, Taja Ribarac i Una Džever.

Trener Goran Pavlović čestitao je svima, ali nije sasvim zadovoljan, najavljuje još jači i bolji rad u narednom periodu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: