• četvrtak, 22. februar 2024.
Jeftiniji priključci za gas od 1. maja
Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Jeftiniji priključci za gas od 1. maja

6. april 2023. godine

Kako bi što većem broju građana Inđije bilo omogućeno priključenje na gasovodnu mrežu, Javno preduzeće „Ingas“ ove godine ranije će početi akciju promotivnog priključenja, po prihvatljivijim uslovima za korisnike.

Cena priključka biće najniža moguća, kažu u ovom preduzeću, a akcija će krenuti ranije, kako bi svi radovi bili završeni do kraja građevinske sezone, odnosno do 1. septembra.

U toku su konsultacije sa nadležnom agencijom u vezi sa cenom priključka, a korisnicima će i ovaj put biti omogućeno plaćanje u više mesečnih rata. Pri sklapanju ugovora za priključak obavezan je avans od 35 odsto od ukupne cene, a priključak se izrađuje u roku od sedam do 10 dana, u zavisnosti od vremenskih uslova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: