• sreda, 28. februar 2024.
U “Komunalijama” integrisani sistem menadžmenta
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

U “Komunalijama” integrisani sistem menadžmenta

1. mart 2019. godine

Sremska Mitrovica – JKP “Komunalije” su uspešno završile uspostavljanje integisanog sistema menadžmenta (IMS) kvalitetom (prema zahtevima standarda ISO 9001:2015), životnom sredinom (prema zahtevima standarda ISO 14001:2015) i zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu (prema zahtevima standarda OHSAS 18001:2007).
Integrisani sistem menadžmenta je najbolji menadžment pristup za istovremeno zadovoljenje zahteva korisnika, restrukturiranje organizacije, smanjenje troškova, povećanje produktivnosti i dugoročan održivi razvoj organizacije. Integracija ima za održivi razvoj organizacije. Integracija ima za cilj, da se od različitih standarda za sisteme menadžmenta dobije širi, obuhvatniji i snažniji integrisani sistem menadžmenta kojim se na efikasniji i efektivniji način upravlja organizacijom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: