• petak, 29. mart 2024.
Za prvi rođendan Instinktivci uspešno organizovali prvo takmičenje
Vesti
0 Komentara

Za prvi rođendan Instinktivci uspešno organizovali prvo takmičenje

3. mart 2023. godine

Streličarsko udruženje „Instinktivac“ iz Šimanovaca je prvi rođendan proslavilo organizovanjem prvog prijateljskog 3D turnira u streličarstvu. Kako je objasnio predsednik Udruženja Marko Ignjatović, 3D je disciplina simulacije lova lukom i strelom, u kojoj se kao mete koriste makete životinja u prirodnoj veličini i u što prirodnijem okruženju.

Na turniru koji je održan 26. februara je nastupilo 40 streličara iz šest streličarskih udruženja, a Ignjatović kaže da je izuzetno zadovoljan i odzivom takmičara i prikazanom veštinom rukovanja lukom i strelom.

– S obzirom da je ovo prvo takmičenje koje je naše udruženje organizovalo više smo nego zadovoljni odzivom takmičara, a posebno mi je drago što su i takmičari bili zadovoljni organizacijom turnira. Prilikom organizovanja takmičenja smo imali podršku Sportskog saveza „Razvoj sportova“ i Opštine Pećinci, što nam je u mnogome olakšalo posao, a veliku podršku nam je pružilo i Streličarsko udruženje „Vitezovi-S“ iz Valjeva koje nam je ustupilo mete – rekao je Ignjatović.

Turnir je održan na fudbalskom stadionu u Prhovu, a na stazi dugoj 1,2 kilometra, koja se pružala oko fudbalskog terena i kroz teren za lovačku šicaru, bilo je raspoređeno 15 meta.

Na kraju, kako i priliči rođendanskom slavlju, poslužena je torta, a najuspešnijima su uručene medalje, plakete i zahvalnice.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: