• petak, 29. mart 2024.
Tražila se karta više
Društvo | Sport | Vesti
0 Komentara

Tražila se karta više

14. mart 2023. godine

Manje od sat vremena juče bilo je dovoljno da se sve ulaznice koje su puštene za utakmicu osmine finala Кupa Srbije između prvoligaša sremskomitrovačkog Radničkog i Crvene zvezde, rasprodaju.

Кako ističu iz uprave Radničkog, interesovanje za ovaj susret prevazišlo je sva očekivanja.

-Radnički postoji tačno jedan vek, a utakmica koju igramo u sredu na domaćem stadionu, je prva takmičarska utakmica koju igramo protiv beogradskog velikana, šampiona sveta. Vodeći se iskustvom od pre par meseci kada smo imali priliku da ugostimo Partizan, znali smo da će biti velika potražnja za ulaznicama, ali moram biti iskren i reći, da nismo ni slutili kojom brzinom će iste biti rasprodate – kaže sportski direktor kluba iz grada na Savi Dragan Despotović.

On ne krije zadovoljstvo što je interesovanje, pre svega Mitrovčana, za ovaj istorijski susret izuzetno veliko, ali izražava žal što zbog ograničenog kapaciteta stadiona, neće svi biti u mogućnosti da svojim timovima pruže podršku sa tribina.

-Naša prvobitna zamisao je bila da prodaju ulaznica obavimo u ponedeljak i utorak u vremenskom periodu od po nekoliko sati, a ceneći da će to biti zadovoljavajuće, međutim, na naše iznenađenje, a moram reći i oduševljenje, oko 800 ulazica je prodato za manje od sat vremena. Nažalost, naš stadion ima ograničene kapacitete, a poštujući sve zahteve koje je pred nas stavila policija i komesari za bezbednost mi nismo bili u mogućnosti da pustimo u prodaju broj ulaznica koji bi zadovoljio potražnju – reči su Despotovića.

Direktor napominje i da je oko 350 ulaznica opredeljeno za FК Crvena zvezda i dodaje da je uprava kluba, imajući u vidu da je prodaja ulaznica vršena tokom radnog dana, donela odluku da u skladu sa zahtevima nagore navedenih, u sredu, tačno u podne pusti još 200 ulazica u prodaju na blagajni stadiona.

Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde počinje u 15 časova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: