• petak, 19. april 2024.
Srđan Dinčić BEST OF 
Društvo | Zabava | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Srđan Dinčić BEST OF 

27. mart 2023. godine

Zajedno sa Srđanom Dinčićem, jednim od pionira stand up scene, Mitrovčani proslavljaju njegovih dvanaest godina prepunih nastupa, kvalitetnog rada, televizijskog iskustva i građenja imena koje asocira na kvalitetan humor.

Nije prvoaprilska šala, ali datum je tačan. 1 aprila 2023. godine, tačno kada se navršava dvanaest godina od početka njegove komičarske karijere, u Hrvatskom domu (Dom omladine) od 20:00, ArtFront i StadUp Srbija predstavljaju vam BEST OF SRĐANA DINČIĆA

Kao i svaki put, Srđan će nas zasmejati i provesti kroz brojne životne situacije.  Biće to nezaboravno veče humora u kome ćemo se podsetiti na najbolje fore iz njegovih pet specijala („Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“ „Treće stanje” i “U procesu”).

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: