• četvrtak, 25. april 2024.
Ruma i Irig bez vode u nedelju 19. marta
Servis | Vesti | Irig | Ruma
0 Komentara

Ruma i Irig bez vode u nedelju 19. marta

15. mart 2023. godine

Ruma, Irig- U  nedelju, 19.03. u periodu od 03.00 do 24.00 časova, zbog radova na izmeštanju magistralnog cevovoda sirove vode bez vodosnabdevanja će ostati potrošači povezani na Regionalni sistem vodosnabdevanja, tj. stanovnici opštine Ruma i opštine Irig.

JP “Vodovod” Ruma  moli potrošače za razumevanje, jer je reč o obimnim, ali neophodnim radovima na prevezivanju cevovoda sirove vode Ø600, koji radnici JP “Putevi Srbije” izmeštaju na mesto ukrštanja sa trasom novog auto-puta Ruma-Šabac.

Tokom nedelje 19. marta, građanima će za sve informacije biti dostupna dezurna sluzba JP Vodovod 022 470-516, 470-110 , 479-622,  a o toku radova će se redovno izveštavati javnost putem medija, opštinskog i sajta JP Vodovod. U nedelju, 19. marta, normalno vodosnabdevanje, bez zastoja, će imati sela sa sistemom lokalnih izvorišta.

Naselja sa lokalnim vodovodima u opštini Ruma:

-Dobrinci;

-Hrtkovci;

-Nikinci;

-Platičevo;

-Klenak;

-Vitojevci – Grabovci.

Naselja sa lokalnim vodovodima u opštini Irig:

-Šatrinci – Dobrodol;

-Neradin;

-Krušedol – Krušedol Prnjavor;

-Jazak;

-Mala Remeta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: