• nedelja, 21. april 2024.
Prikupljena pomoć za ugrožene u Siriji
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Prikupljena pomoć za ugrožene u Siriji

14. mart 2023. godine

Polaznici Predškolske ustanove “Vlada Obradović Kameni” iz Pećinaca, vaspitači i roditelji nedavno su otpremili veću količinu prikupljene pomoći za ugroženo stanovništvo u Siriji.

Kako je rekla vaspitačica Branislava Ilić, s obzirom da je Sirija već godinama pod sankcijama i da, nakon razornog zemljotresa, pomoć do njih jako teško stiže, organizovali su humanitarnu akciju i prikupili proizvode za ličnu higijenu, zimsku odeću i konzerviranu hranu.

– Veoma je važno u ovakvim situacijama pokazati humanost. Ako pažljivije pogledamo oko sebe, zapazićemo mnoštvo akcija za pomoć bolesnima, siromašnima ili prosto onima koji su na bilo koji način ugrozeni. A to i nas onda pokreće na dobro delo. Podstiče nas da učinimo nešto za druge. A kada se jednom pokrene taj niz, on će nastaviti da se širi – rekla je Ilić.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: