• nedelja, 3. decembar 2023.
Na Sremskoj Rači zaplenjeno gotovo 50.000 neprijavljenih evra
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Na Sremskoj Rači zaplenjeno gotovo 50.000 neprijavljenih evra

27. mart 2023. godine

Carinici su 23. marta 2023. godine na graničnom prelazu Sremska Rača, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 50.000 evra.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju, izdvojen automobil stranih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica inostranih putnika.

Mada su rekli da nemaju ništa da prijave i da kod sebe imaju ”nešto malo” gotovog novca, kontrolom je kod obojice pronađeno znatno više od dozvoljene sume deviza koja se bez prijavljivanja može nositi preko granice.

U džepovima jakni koje su putnici nosili na sebi otkriveno je gotovo 70.000 neprijavljenih evra, od čega im je odmah vraćeno po dozvoljenih 10.000 evra, koje nisu bili u obavezi da prijave.

Izvor/foto: carina.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: